Belső minőségellenőrzés

 

Rea IQC Total Blood Kit 2020. évi gyártási és szállítási  ütemterve (letölthető pdf formátumban)

 

A Rea IQC Total Blood Kit emberi eredetű, belső minőségellenőrzésre szolgáló, in vitro diagnosztikai készítmény (IVDMD), szakmai felhasználásra. Az ABO-RhD vércsoport-meghatározó sorozatokat (vörösvérsejt- és plazma teszt), Rh-K fenotipizáló sorozatok és irreguláris antitestek egészítik ki. Használata lehetővé teszi a különböző (a kezelés, a reagensek, a berendezések és a környezet által okozott) rendellenességek észlelését és helyesbítő intézkedések foganatosítását.

 

A minőségellenőrzési kontroll ismert fenotípusú és ellenanyag-tartalmú vérmintákon alapul. Ezeket a mintákat ugyanazon feltételek mellett kell használni, mint a vizsgálati anyag mintáit. A kapott eredményeknek meg kell felelniük az üvegcséken feltüntetett vércsoport, fenotípus és antitest vonatkozásában az elvárt eredményeknek.

Az eljárás a hemagglutinácó elvén alapul. A vörösvérsejtek, amelyek hordozzák az antigént, agglutinálnak a megfelelő antitestet tartalmazó reagens vagy plazma jenlétében.

 

A REA IQC Total Blood Kit-et ismert ABO, RhD vércsoportú és Rh, K fenotípusú, humán eredetű vörösvérsejtekből készítették. A reagensek csoportazonos plazmát és irreguláris antitesteket tartalmaznak. A szuszpenziók hematokrit értéke: 15%

Termékek

Cikkszám Termék
44130 Rea IQC Total Blood Kit 4x6 ml
Copyright Reagens Kft. 2011