ReaCell Panelsejtek

 

ReaCell Panel tesztsejtek 2018. évi gyártási és szállítási ütemterve (letölthető pdf formátumban)

 

ReaCell panelsejt sorok emberi eredetű in vitro diagnosztikumok a donorok és betegek irreguláris (IgM és IgG osztályú) ellenanyagainak azonosítására, amelyek haemolitikus anémiát, transzfúziós reakciókat, szövődményeket és újszülöttkori haemolitikus betegséget okozhatnak. Ezen ellenanyagokat a korábban végzett ellenanyag-szűréssel, illetve keresztpróbákkal mutattak ki.

 

A ReaCell Panel nem enzimkezelt tesztsejtsor vörösvérsejtjei az IgM (elsősorban anti-M, -N) és az IgG (Rh-, Kell-, Duffy-, Kidd-, stb.) rendszerbeli, irreguláris ellenanyagok azonosítására szolgál direkt agglutinációs és indirekt antiglobulin (indirekt Coombs) módszerekkel.

 

A ReaCell Panel P enzimkezelt (papinizált) tesztsejtsor vörösvérsejtjei az enzimes közegben reagáló IgM és IgG, elsősorban Rh rendszerbeli irreguláris ellenanyagok azonosítására szolgál direkt agglutinációs módszerrel. A Kell rendszer antitestjei is időnként reagálhatnak ilyen módon. A teszsejtek alkalmasak több hideg típusú IgM antitest (anti-I, Anti-H, anti-P1, anti-Lea, anti-Leb) azonosítására.  Az enzimkezelés a Fya, Fyb, M, N és részben S antigéneket tönkreteszi, így az ellenük termelődött ellenanyagok nem mutathatók ki az enzimkezelt tesztsejtekkel.

 

A panelsejt sorozatok 11-11 darab „0” csoportú, ismert antigén-összetételű, egyedi donoroktól származó, cseppentős üvegcsébe kiszerelt vörösvérsejt-szuszpenziókból állnak. Cseppentő térfogata: 50 µl.

Az aktuális panelsor antigén táblázatát mindig mellékeljük a panelsorhoz, illetve regisztrált felhasználóink számára honlapunkról letölthető pdf formátumban is.

Termékek

Cikkszám Termék
43100 ReaCell Panel 3±0,5% 11 x 5 ml
43200 ReaCell Panel P 3±0,5% 11 x 5 ml
43500 ReaCell Panel 0,8±0,1% 11 x 5 ml
43800 ReaCell Panel P 0,8±0,1% 11 x 5 ml
Copyright Reagens Kft. 2011